3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. В цей день по всьому світу згадують про важливість та цінність кожної людини, незалежно від її особливостей. А ще більш важливо не тільки згадати, а й подумати — що саме ти можеш зробити, аби життя людей з інвалідністю стало хоч трішки комфортнішим, простішим, легшим. І для цього не потрібно робити щось дуже складне. Так, ти можеш не володіти професійними знаннями медицини, не володіти великими статками, але достатньо володіти добрим чуйним серцем. Не відсторонюйтеся, будьте уважними та відкритими до людей з інвалідністю, яких зустрічаєте в житті.
 А іноді людям без інвалідності навіть варто взяти за приклад наполегливість, силу волі, віру в себе у людей, які роблять можливе, здавалося б, у неможлививому! ПЕРЕКОНАЙТЕСЬ!
Цього дня в закладі зв дзобувачами освіти був проведений круглий стіл "Ми поруч" - говорили про те, як реагувати на людей з інвалідністю, чим кожен з нас може допомогти. А ще розглядали приклади успішних людей з інвалідністю.
  



В гуртожитку лідерами учнівського самоврядування організовано перегляд фільму "Арахісовий сокіл" - стрічку, сповнену доброти, гумору і пригод.  У центрі сюжету — хлопець із синдромом Дауна Зак. Одного разу герой вирішує втекти з лікарні, щоб здійснитити мрію — відвідати школу боротьби і стати професійним реслером...


Коментарі

Популярні публікації